FUTBALL SZAKOSZTÁLY

Futball szakosztályunkban az utánpótlás korosztályok fejlesztésére koncentrálunk

Köszöntő

Az Ajka Kristály Se futball szakosztálya az első sportág volt az egyesület alapításakor, 1953-ban. Ajka városának Tósokberénd településrészén található gondozott sportpályánkon 6 korosztályban versenyzenek utánpótlás labdarúgóink, felnőtt csapatunk jelenleg a megyei első osztályban játszik. A futball szeretetén túl legnagyobb hajtóerőnk azoknak a sikeres, tehetséges játékosoknak a felkutatása, akiknek elődei az elmúlt évtiezedek során sokszor váltak egyesületünk büszkeségévé.

Sok szeretettel várunk mindenkit, főként a kezdő fiatalokat, próbálják ki magukat a világ legnépszerűbb sportágában!

Havasfalvi Lajos - Ajka Kristály Se. Elnök

TAO támogatás

A hazai futball közélet működése nagyban függ azoktól a gazdasági társaságoktól, akik a sport célzott támogatására fordík társasági adójukból, a jogszabályi lehetőségeket kihasználva segítik a futball fejlődését. A pályafenntartástól a mezeken keresztül a bajnoksági nevezésekig, utazásokig rengeteg jelentős költsége van a focinak. Éppen ezért tisztelettel kérjük Önt is, mint társaságuk döntéshozóját, hogy lehetősége szerint segítse TAO felajánlással munkánkat! Részletekért kérjük kattintson a gombra és jutassa el hozzánk üzenetét, vagy keressen minket telefonon!

Kristály SE sportcentrum

Az Ajka Kristály Sportegyesület központja két szakosztályunk számára biztosítja a sportolási lehetőségeket. A futballpálya és a kiszolgáló helységek alkalmanként a településrész lakóinak közösségi terévé alakulnak át, pl. az immár évek óta megrendezésre kerülő Tóberfeszt nosztalgiajármű fesztivál alkalmából. A pálya gondozása jelentős erőfeszítéseket igényel, amelyre részben Ajka Város Önkormányzata, részben az Ajka Kristály Kft, részben pedig pályázatok összegeiből tudunk forrásokat bevonni. A terveinkben szerepel a pálya épületeinek és műszaki berendezéseinek korszerűsítése, amelyre a reményeink szerint rövidesen sor kerülhet.

A klubról


Mindenkit várunk szeretettel első hazai megye3-as mérkőzésre vasárnap.

Edzésidőpontok:

Megye 1-es felnőtt csapat: Kedd, Szerda, Péntek 18:30 Kristály pálya Sipos Tamással

Megye 3-as felnőtt csapat: Kedd, Péntek 17:30 Kristály pálya Kiszlinger Balázzsal

Megye 1-es ifjúsági csapat: Kedd, Péntek 17:30 Kristály pálya Kiszlinger Balázzsal